Hos os… er det lidt som i en børnehave!

 

Når jeres hund skal til frisør, kommer I ind om morgenen og henter dem på vej hjem fra arbejde. Det er vigtigt at hunden får en god og ikke mindst rolig oplevelse på salonen. Så snart “mor” eller “far” er gået, så skifter hunden rolle og bliver mere selvstændig, for nu har den kun sig selv at passe på.

Hunden er hos os i mindst fire timer, så den har mulighed for at komme ned på gulvet og få en pause eller to imellem vask/klip/trim/negle osv. Det tager tid at lave en pæn hund!

Det er ikke altid vi kan holde tidsplanen, hvis f.eks. det er en hund med meget filtret pels, eller måske en hvalp der skal lære det hele fra bunden af – stadig i en rolig atmosfære. Det er levende væsener, og ikke to dage eller to hunde er ens.

Hvis hunden er luftet godt inden aflevering kan den som regel godt holde sig. Vi går ikke tur med hundene, da det kan give problemer i forhold til forsikringen, hvis eks. en snor knækker og en hund stikker af. På samme måde giver vi hverken godbidder eller mad, da der også er stor forskel på de forskellige hunde og deres kost.

Der er naturligvis adgang til frisk vand og du må selvfølgelig gerne selv tage noget med, som netop din hund godt kan li’!

 

For tidsbestilling, ring: +45 43 99 43 77